logo scholsfoundations

Projecten in Malawi, Bali & Vietnam

Afgelopen Kerst-periode zijn we een nieuw avontuur aangegaan in Candidasa. Via de goede en vele contacten hebben we vernomen dat de rechten opo een bar, midden in Candidasa expureerden en dat er een kans zou kunnen zijn een andere bestemming aan het geheel te geven.

Het toerisme in Candidasa is terug gevallen; in het laagseizoen is er nauwelijks activiteit. Iedereen hangt maar een beetje rond en er zijn geen mogelijkheden om andere activiteiten in het kleine dorp te doen.

In goed overleg én in samenwerking met een parlementslid in Candidasa, dhr. Made Cakir (I NENGAH SUPARTA), hebben de Schols Foundations besloten het dorp te helpen een sociaal cultureel centrum in te richten.

's Avonds na 21.00 uur is de bar open. Overdag is er gelegenheid om gamalan te oefenen, Balinees dansen te leren en allerlei andere sociaal culturele activitieiten op te pakken.

Inmiddels wordt het dak vernieuwd, de toiletten verbouwd en de ruimte anders ingericht, zodat iedereen overdag gebruik kan maken van de ruimte.

Het zal nog wel effe duren voordat e.e.a. goed gaat functioneren, maar het begin is er. Hieronder staan foto's die een eerste indruk geven.