logo scholsfoundations

Projecten in Malawi, Bali & Vietnam

najaar 2009

DIt jaar zijn weer heel wat vrijwilligers naar Malawi en Bali afgereist. 

Anke en Anne zijn drie maanden actief geweest in Bali. Ook zij hadden een dagboek met mooie foto's: www.travelmessage.nl/atm 

Lotte en Marloes zijn drie weken in Malawi geweest en hebben projecten bezocht en bekeken. Ze komen met voorstellen voor stageplekken terug, Fontis Hogescholen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen zijn begonnen met het werven van studenten. We zullen de resultaten melden zodra deze projecten starten. Lees de bevindingen van Marloes en Lotte!

Johan, Jeroen, Maarten & Angenet waren 4 weken in Mua; hun spannende belevenissen lees je hier. Ze hebben in hun vakantie hard gewerkt met een zeer goed resultaat. Met zelf samengebrachte gelden hebben ze gebouwen gerenoveerd in Mua. Een eerste reactie van Johan: "het werk is nog niet af en we gaan zeker een keer terug!".

Tessa en Iris zijn 4 weken in Mountainview in Malawi geweest. Ze hadden een geweldige tijd en ze hielden een weblog bij: http://irisentessa.waarbenjij.nu/ lees en geniet mee!

  Anke en Anne zijn drie maanden actief geweest in Bali. Ook zij hadden een dagboek met mooie foto's: www.travelmessage.nl/atm    Lotte en Marloes zijn drie weken in Malawi geweest en hebben projecten bezocht en bekeken. Ze komen met voorstellen voor stageplekken terug, Fontis Hogescholen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen zijn begonnen met het werven van studenten. We zullen de resultaten melden zodra deze projecten starten. Lees de bevindingen van Marloes en Lotte!   Johan, Jeroen, Maarten & Angenet waren 4 weken in Mua; hun spannende belevenissen lees je hier. Ze hebben in hun vakantie hard gewerkt met een zeer goed resultaat. Met zelf samengebrachte gelden hebben ze gebouwen gerenoveerd in Mua. Een eerste reactie van Johan: "het werk is nog niet af en we gaan zeker een keer terug!".   Tessa en Iris zijn 4 weken in Mountainview in Malawi geweest. Ze hadden een geweldige tijd en ze hielden een weblog bij: http://irisentessa.waarbenjij.nu/ lees en geniet mee!   We hebben ook de pers gehaald. Hier treft je een tweetal artikelen aan die in De Gelderlander hebben gestaan. Met dank aan Wim Nelissen, die alles zo voor treffelijk heeft verwoord. Bijgaand het december2007 artikel en het juli2008 artikel