logo scholsfoundations

Projecten in Malawi, Bali & Vietnam

herman-levelinkGisteren, 12 januari 2017, is Herman Levelink overleden. Hij was huisarts, IT-deskundige, hobby-bouwspecialist en Afrika-deskundige, maar vooral een enthousiaste goede vriend en zwager, die op tal van terreinen zijn bijdragen had. Dat gold niet alleen op de laatste plaats voor Schols Foundations, onze organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren in de Filipijnen, Indonesië en Malawi (zuid-oost Afrika)

Het transport van een container naar Mua in Malawi was een avontuur. In deze nieuwsbrief doen wij ons relaas om u enig inzicht te geven hoe ingewikkeld e.e.a. soms is.

Senga bay (Salima) Malawi 22-7-15 ( deel 1) ( foto's komen later)We zijn al weer even onderweg in Malawi. Er is nu een rustpauze in het huis van de voormalige aartsbisschop. Na aankomst in het donker werden we vanmorgen wakker met een prachtig (bewolkt) uitzicht over het meer ven Malawi. De aankomst was meteen een ervaring, het merendeel van de koffers was er niet en arriveerde pas 2 dagen later. De eerste dagen hebben we gelogeerd in de lodge van het Leng.

mei 2010

Deze zomer zijn wij; Carlijn, Marlot, Renée op Lotte na, als het goed is allemaal afgestudeerd. Na vier jaar Pedagogiek gestudeerd te hebben aan Fontys Hogescholen in Tilburg kwamen we op het idee om onze zomer geheel anders te besteden. We gaan naar Indonesië, Bali om precies te zijn. Wij gaan ons komende zomer vijf weken bezig houden met het geven van seksuele voorlichting aan verschillende doelgroepen. Hier treft u meer informatie aan!